Ταβέρνα Ο Γιώργος

Όταν η μόδα επιβάλλει διαφορετικές ελληνικές γεύσεις η ταβέρνα ΄΄Ο Γιώργος΄΄επιμένει να αντιστέκεται με φαγητό στη σούβλα και στα κάρβουνα. Η ‘πυξίδα’ στο μενού δείχνει τους ξεχωριστούς μεζέδες και το φαγητό στα κάρβουνα, βγαλμένα όλα από την παραδοσιακή θασίτικη κουζίνα, με πρώτες ύλες από παραγωγούς της περιοχής μας.
Η ταβέρνα ΄΄Ο Γιώργος΄΄, σχεδιασμένη για να ικανοποιεί τους λάτρεις του ψητού κρέατος, δεν αποτελεί τυχαία την πρώτη επιλογή πολλών τουριστών. Η ζεστή ατμόσφαιρα στο καταπράσινο κήπο μας, το χαμογελαστό και φιλόξενο προσωπικό μας, και οι ανεπανάληπτες γεύσεις μας στη σούβλα και  στα κάρβουνα με τη συνοδεία μεγάλης γκάμας κρασιών  θα κάνουν τις διακοπές σας αλησμόνητες.
Λίγα μόνο μέτρα από το κέντρο του κοσμοπολίτικου Ποτού, σε μια ήσυχη γειτονιά, η απόλυτη αρμονία με τη φύση δημιουργεί ένα χώρο δροσιάς για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Ο ειδυλλιακός κήπος, κάτω από την σκιά των δέντρων σας υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.  Η στιγμή του φαγητού, στη ζεστή ατμόσφαιρα της ταβέρνας μας, γίνεται ιεροτελεστία.
Εξασφαλίστε λοιπόν τη θέση σας στα παραδοσιακά τραπεζάκια μέσα στο καταπράσινο κήπο μας και δοκιμάστε τις γεύσεις μας στα κάρβουνα και θα δυσκολευτείτε να μας ξεχάσετε!

Villa Irida

Επικοινωνια

Ποτός, Θάσος 64002
(+30) 25930 52774
(+30) 6942053075
(+40) 767 797 326 (for Romanian Speaking)
irida.villa@gmail.com

Ο Καιρος

Cloudy

6°C

Θάσος

Cloudy

Humidity: 59%

Wind: 22.53 km/h